Verxi el menu prinsipałe
Sto articoło el xe scrito in vixentin
Aboso
Sta pajina so 'l argomento spor ła xè soło che n'aboso
Contribuissi a mejorarla secondo łe convenxion de Wikipedia  e i sujerimenti del projeto de riferimento
Carolina Kostner

Carolina Kostner (Bolzan, 8 de febraro 1987) ła xe ‘na patinatrice artistica su giaso italiana.

In cariera, la ga vinto 1 titoło mondiałe, 5 titołi europei e 7 titołi italiani.[1]

La xe so moroxa de l’ex marciadore Alex Schwazer.[2]

Palmares parsiałe[1]Modìfega

  • 2006: Medaja de bronzo ai Europei
  • 2007: Titoło italian
  • 2008: Titoło europeo
  • 2010: Titoło europeo
  • 2011: Medaja de bronzo ai mondiałi
  • 2012: Titoło europeo
  • 2012: Titoło mondiałe
  • 2014: Medaja de bronxo ai Xughi Olìnpici

NoteModìfega

Altri projetiModìfega

So Commons ghe xè de i file multimediałi so Carolina Kostner

Cołegamenti esterniModìfega