Carolina Kostner

Spigaso
Sta voxe rełativa a l'argomento spor e a xè soło che no spigaso
Spigaso
Carolina Kostner

Carolina Kostner (Bolzan, 8 de febraro 1987) ła xe ‘na patinatrice artistica su giaso italiana.

In cariera, la ga vinto 1 titoło mondiałe, 5 titołi europei e 7 titołi italiani.[1]

La xe so moroxa de l’ex marciadore Alex Schwazer.[2]

Palmares parsiałe[1]Modìfega

  • 2006: Medaja de bronzo ai Europei
  • 2007: Titoło italian
  • 2008: Titoło europeo
  • 2010: Titoło europeo
  • 2011: Medaja de bronzo ai mondiałi
  • 2012: Titoło europeo
  • 2012: Titoło mondiałe
  • 2014: Medaja de bronxo ai Xughi Olìnpici

NoteModìfega

  1. 1,0 1,1 cfr. http://biografieonline.it/biografia.htm?BioID=1713&biografia=Carolina+Kostner
  2. cfr. Carolina Kostner: “C’è anche Alex Schwazer nel mio futuro”, in: Focus

Altri projetiModìfega

So Commons ghe xé dei file multimediałi so Carolina Kostner

Cołegamenti esterniModìfega


Controło de autoritàVIAF (EN232600358 · SBN (ITIT\ICCU\LO1V\356261 · LCCN (ENno2015082095 · WorldCat Identities (ENno2015-082095