Miguel Indurain

Miguel Indurain al Tour de France 1993

Miguel Indurain Larraya (Villava, Navarra, 16 de lujo 1964) l'é un ex-coridore de çiclismo spagnoło, profesionalmente in atività tra ła metà dei ani otata e ła metà dei ani novanta[1][2].

In cariera el ga vinto 111 corse.[1] El xe stà el primo coridore a vinçere par 5 volte de fila (1991, 1992, 1993, 1994 e 1995)[1][2] el Tour de France[1].

Palmarès parsiałe[1][2]Cànbia

  • 1990: Clàsica de San Sebastián
  • 1991: Tour de France
  • 1991: medaja de bronxo ai Canpionati Mondiałi
  • 1992: Giro d'Italia
  • 1992: Tour de France
  • 1993: Tour de France
  • 1993: medaja d'argento ai Canpionati Mondiałi
  • 1994: Tour de France
  • 1995: Tour de France
  • 1995: medaja d'argento ai Canpionati Mondiałi
  • 1996: medaja de oro inte ła cronòmetro ai Xughi Olìnpici

NoteCànbia

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Miguel Indurain su Biografie Online
  2. 2,0 2,1 2,2 Palmarè de Miguel Indurain su Museo del Ciclismo

Altri projetiCànbia


Controło de autoritàVIAF (EN20490151 · ISNI (EN0000 0001 0598 0851 · LCCN (ENn93077779 · GND (DE119409445 · BNF (FRcb124961837 (data) · BNE (ESXX953346 (data) · NDL (ENJA00649747 · WorldCat Identities (ENn93-077779
Traesto fora da Wikipèdia - L'ençiclopedia łìbara e cołaboradiva in łéngua Vèneta "https://vec.wikipedia.org/w/index.php?title=Miguel_Indurain&oldid=865904"