Verxi el menu prinsipałe
Sto articoło el xe scrito in vixentin
Aboso
Sta pajina so 'l argomento spor ła xè soło che n'aboso
Contribuissi a mejorarla secondo łe convenxion de Wikipedia  e i sujerimenti del projeto de riferimento
Miguel Indurain al Tour de France 1993

Miguel Indurain Larraya (Villava, Navarra, 16 de lujo 1964) l'é un ex-coridore de çiclismo spagnoło, profesionalmente in atività tra ła metà dei ani otata e ła metà dei ani novanta[1][2] .

In cariera el ga vinto 111 corse.[1] El xe stà el primo coridore a vinçere par 5 volte de fila (1991, 1992, 1993, 1994 e 1995)[1][2] el Tour de France[1] .

Palmarès parsiałe[1][2]Modìfega

  • 1990: Clàsica de San Sebastián
  • 1991: Tour de France
  • 1991: medaja de bronxo ai Canpionati Mondiałi
  • 1992: Giro d'Italia
  • 1992: Tour de France
  • 1993: Tour de France
  • 1993: medaja d'argento ai Canpionati Mondiałi
  • 1994: Tour de France
  • 1995: Tour de France
  • 1995: medaja d'argento ai Canpionati Mondiałi
  • 1996: medaja de oro inte ła cronòmetro ai Xughi Olìnpici

NoteModìfega

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Miguel Indurain su Biografie Online
  2. 2,0 2,1 2,2 Palmarè de Miguel Indurain su Museo del Ciclismo

Altri projetiModìfega

So Commons ghe xè de i file multimediałi so Miguel Indurain