Sta pajina xè orfana
Sta pajina de mùxicaorfana, overo priva de cołegamenti in entrata da altre pajine
Inserissighene almanco uno pertinente e cava l'avixo
Sta pajina xè orfana
Sto articoło el xe scrito in vixentin
Aboso
Sta pajina so 'l argomento mùxica ła xè soło che n'aboso
Contribuissi a mejorarla secondo łe convenxion de Wikipedia  e i sujerimenti del projeto de riferimento
Robert Kelly
R. Kelly (2006)
R. Kelly (2006)
Informasion xenerałi
Paexe d'orixene Stati Unìi
In atività dal 1989 - in atività
Xenere muxicałe Soul
Hip Hop
R&B
Eticheta discografega Jive
RCA
Zomba
Rockland
Strumento Voxe
Atività prinsipałe cantante
Sito web

Robert Sylvester Kelly (Chicago, Illinois, 8 de enero 1967) l'é un cantante american, dedito prinçipalmente al genere R&B e in atività da ła fine dei ani otanta.

Tra łe so canson pì famoxe, ricordemo: Bump n' Grind, She Got That Vibe, I Believe I Can Fly, Ignition (remix), Satisfy You, If I Could Turn Back the Hands of Time, I'm Your Angel, Be Careful, When a Woman Loves, ecc.[1]

Discografia parsiałeModìfega

ÀlbunModìfega

  • 1992: Born into the 90's
  • 1993: 12 Play
  • 1995: R. Kelly
  • 1998: R.
  • 2000: TP-2.com
  • 2002: The Best of Both Worlds
  • 2003: Chocolate Factory
  • 2004: Happy People/U Saved Me
  • 2004: Unfinished Business
  • 2005: TP3.Reloaded
  • 2007: Double Up
  • 2009: Untitled
  • 2010: Love Letter
  • 2012: Write Me Back
  • 2013: Black Panties

NoteModìfega

  1. cfr. Allmusic: R. Kelly - Songs

Altri projetiModìfega

So Commons ghe xé dei file multimediałi so R. Kelly

Cołegamenti esterniModìfega