Verxi el menu prinsipałe
Sta pajina xè da jutare
Sta voxe de cine nó ła corisponde a i standard minimi de Wikipedia
Se te pui, contribuisi a jutarla. Se nó jutada, la pajina ła podarà esare proposta par ła scansełasion dopo 10 jorni
Sta pajina xè da jutare
Jonathan Winters

Jonathan Winters (11 de novenbre 192511 de april 2013) el xe 'nator merican.[1][2]

Filmografia parsialeModìfega

  • 1963: It's a Mad, Mad, Mad, Mad World
  • 1965: The Loved One
  • 1966: The Russians Are Coming, the Russians Are Coming
  • 1966: Penelope
  • 1967: Guys 'n' Geishas
  • 1967: Oh Dad, Poor Dad, Mamma's Hung You in the Closet and I'm Feelin' So Sad
  • 1967: Eight on the Lam

NoteModìfega

Collegamenti da foraModìfega

  • [1] - Archive of American Television.
  •   Su Commons ghe xe dei file multimediałi su Jonathan Winters