Massimo Moratti

Da tradure
Sta pajina so Massimo Moratti de l'argomento spor ƚa xè stà soƚo parsialmente o no ƚa xè mìja sta tradota da ła łengua itałiana
Te pui contribuir finendo ła tradusion o doparando altre fonti. Nó sta doparar programi de tradusion automatega. Dopara Tradoto da có te ghè finio.
Se inte ła pajina de modifega te cati del testo sconto, controła che el sia ajornà, servendote dei cołegamenti a łe «altre łengue» en fondo a ła cołona de sanca.
No babelfish.svg

Massimo Moratti (...) xe un imprenditor itałian.

BiografiaModìfega

FC InternazionaleModìfega

El 18 de febraro 1995 Moratti el ga conprà ufissalmente l'Inter, riportandola in fameja visto che ła era xà stà de propietà de so pare inte i ani sesanta. 'Nte'l novembre 2013 el dassa ła presidensa a Erick Thohir.

PalmarèsModìfega

Inter: 2005/2006, 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009, 2009/2010
Inter: 2004/2005, 2005/2006, 2009/2010, 2010/2011
Inter: 2005, 2006, 2008, 2010
Inter: 2010
Inter: 1997/1998
Inter: 2010

OnorificenzeModìfega

Altri progettiModìfega


Prèdecesòr: Presidente dell'Internazionale Football Club Sucesor: [[File:|30px]]
Ernesto Pellegrini 18 de febraro 199519 de genaro 2004 Giacinto Facchetti I
Giacinto Facchetti 4 de setenbre 200615 de novembre 2013 Erick Thohir II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
con
con con con
{{{luogoprec}|}}
Ernesto Pellegrini Giacinto Facchetti
nell'anno nell'anno
Controło de autoritàVIAF (EN89901929 · GND (DE138347905 · WorldCat Identities (EN89901929