Massimo Moratti

Massimo Moratti (...) xe un imprenditor itałian.

BiografiaCànbia

FC InternazionaleCànbia

El 18 de febraro 1995 Moratti el ga conprà ufissalmente l'Inter, riportandola in fameja visto che ła era xà stà de propietà de so pare inte i ani sesanta. Inte el novembre 2013 el dassa ła presidensa a Erick Thohir.

PalmarèsCànbia

Inter: 2005/2006, 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009, 2009/2010
Inter: 2004/2005, 2005/2006, 2009/2010, 2010/2011
Inter: 2005, 2006, 2008, 2010
Inter: 2010
Inter: 1997/1998
Inter: 2010

OnorificenzeCànbia

Altri projetiCànbia

Prèdecesòr: Presidente dell'Internazionale Football Club Sucesor: [[Imàjine:|30px]]
Ernesto Pellegrini 18 de febraro 199519 de genaro 2004 Giacinto Facchetti I
Giacinto Facchetti 4 de setenbre 200615 de novembre 2013 Erick Thohir II
Controło de autoritàVIAF (EN89901929 · GND (DE138347905 · WorldCat Identities (EN89901929
Traesto fora da Wikipèdia - L'ençiclopedia łìbara e cołaboradiva in łéngua Vèneta "https://vec.wikipedia.org/w/index.php?title=Massimo_Moratti&oldid=1042400"